Coaching i Gävle med omnejd

God eftermiddag, god eftermiddag! Varmt välkommen ska du vara till min blogg och dagens inlägg. Denna fina dag tänkte jag skriva ett inlägg om coaching i Gävle med omnejd, förhoppningsvis kommer ni gilla det.

Under en längre tid har jag känt mig lite nere, det har berott på att jag har stått på samma plats och stampat utan att komma framåt. Nu menar jag inte bokstavligt utan mer kring hur det har känts för mig. Det handlar om det mesta i livet egentligen, mitt arbete, mina relationer, boendesituation osv. Även om jag älskar mitt arbete har det inte riktigt känts rätt för mig, även om jag älskar mina nära och kära känns det ändå som att något saknas, även om jag älskar min lägenhet har jag ändå inte riktigt känt mig hemma. Som ni förstår har många tankar snurrat i huvudet på mig och jag har inte riktigt kommit fram till några bra lösningar.

Av just den anledningen började jag läsa på lite närmare om coaching, jag tror nämligen att jag är i behov av någon typ av coaching för att kunna komma fram till lösningar och därmed också ta mig framåt. Då jag är intresserad av denna typ av hjälp är det framför allt coaching i Gävle med omnejd som är aktuellt för mig. Om det inte framkommer tydligt har jag alltså inte varit på coaching ännu, men jag är inställd på att boka in en tid när jag väl hittar rätt företag utifrån det jag söker. Därför ville jag även skriva det här inlägget, så jag kan be er om lite hjälp. Har ni varit hos ett företag som erbjuder coaching i Gävle med omnejd, eller kanske till och med hos ett företag som erbjuder coaching online, där ni har blivit nöjda med vad ni har fått för pengarna? Ifall så är fallet får ni gärna dela med er kring era upplevelser. Alla tips tas hjärtligt emot.