Jag och morfar åkte på fiskeresa

God morgon på er. I helgen har jag och morfar vart ute på vår efterlängtade fiskeresa och fiskat gädda, men vad har ni gjort? Kommentera gärna och berätta för mig vad ni har hittat på i helgen och även om ni har åkt på en fiskeresa någon gång.

Jag och morfar har, sedan jag vart liten, åkt och fiskat varje sommar i hans motorbåt och det har blivit en tradition. Under sommarmånaderna har det blivit fiske nästintill varenda helg och den kvalitetstiden betyder guld. Men nu på det senaste har det blivit lite mindre fiske på sommarn eftersom jag har börjat jobba och att jag inte har kunnat ta ut så mycket semester, men då har vi hittat en bra aktivitet att umgås på och det är att åka på fiskeresa några gånger om året. Vi var som sagt i helgen på en fiskeresa och vi fångade väldigt tunga och stora gäddor och det gjorde oss väldigt taggade på att fiska mer än vanligt. Oftast släpper vi ner fiskarna i vattnet igen så att de kan ha ett bra och härligt liv men ibland tar vi med dem och äter dem till middag, vilket också är väldigt gott. Vi har redan planerat en till fiskeresa i vinter då vi kommer pimpla vilket också är kul, men det har jag inte gjort så många gånger så vi får se hur det kommer gå. Såklart kommer jag uppdatera här på bloggen under nästa fiskeresa också men det kommer som sagt då. Nu har vi kommit hem och nu är det dags att vila innan jobb imorgon, för det tar mycket på krafterna att fiska en hel helg, även fast det är riktigt roligt. Ha det så bra så hörs vi nästa vecka.